Terms & Conditions

  ART. 1 Acceptarea termenilor si conditiilor reprezinta un contract de vanzare-cumparare  incheiat intre Client si SC NATI CAKE SRL, in calitate de detinator al site-lui si implicit al magazinului on-line, care se va numi in continuare Vanzator.

  ELEMENTE DEFINITORII:

  Cumparator: orice persoana fizica sau juridica care emite o comanda pe site-ul www.TortulPerfect.ro

  Vanzator: Societatea Comerciala NATI CAKE S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Piatra Neamt, Str. Horia, nr. 16A, cu Capital Social 200 lei – J27 /336/2017 şi cod unic de inregistrare fiscala RO37351779.
  Site: domeniul www.TortulPerfect.ro
  Bunuri si servicii: orice produs sau serviciu mentionat in comanda si care urmeaza a fi furnizat de catre Vanzator Cumparatorului ca urmare a incheierii contractului
  Contract: contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator si care prevede furnizarea de bunuri sau servicii
  Comanda: un document electronic transmis prin intermediul Site-ului si prin care Cumparatorul ii transmite Vanzatorului intentia de a cumpara bunuri sau servicii de pe Site
  Confirmare de comanda: notificare cu titlu informativ, emisa in format electronic, pe care Cumparatorul o primeste dupa lansarea unei Comenzi pe Site
  Continut: toate informatiile prezentate in format text sau grafic pe Site sau transmise in e-mail-urile de comunicare venite din partea Vanzatorului. Continutul include: imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date
  Document: prezentele Termene si Conditii

  Vanzatorul isi asuma dreptul de a realiza modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare, de aceea recomandam sa cititi cu atentie de fiecare data pentru a vedea conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

  ART 2. CONFIDENTIALITATEA DATELOR PERSONALE SI A INFORMATIILOR
  Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de VANZATOR numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice, etc. Vanzatorul se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale decat in cazul solicitarilor organelor de control abilitate.

  ART 3. PROMOTII
  Vanzatorul isi stabilieste singur regulamentele promotiilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. Vanzatorul nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

  ART 4. GRESELI DE TIPARIRE
  In cazul unor greseli de tiparire vis a vis de pret sau de detalii tehnice, Vanzatorul se obliga sa anunte Clientul care a comandat produsul in cel mai scurt timp si sa restituie acestuia banii in cazul in care nu s-a efectuat livrarea. In cazul in care livrarea a fost facuta si Clientul doreste returnarea produsului, aceasta se va face pe cheltuiala Vanzatorului si de asemenea va fi restituita contravaloarea produsului.

  ART 5. DREPTURI DE AUTOR SI DE FOLOSINTA A CONTINUTULUI
  Intregul continut al site-ului www.TortulPerfect.ro este proprietatea NATI CAKE SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

  ART 6. LITIGII
  Orice litigiu se va incerca a se solutiona pe cale amiabila (prin transmiterea reclamatiei catre adresa de e-mail: office@tortulperfect.ro), prin intelegere intre parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se va solutiona in instanta de catre judecatoria de pe raza teritoriala a Vanzatorului.

  ART 7. PLATA, LIVRARE SI GARNTIE
  Conform informatiilor afisate pe site, in zona special dedicata. Contravaloarea produselor comandate se achita ramburs la curier sau Posta (Cash on delivery).

  ART. 8 POLITICA DE VANZARE ONLINE
  Toate informatiile despre bunurile si serviciile afisate pe Site au titlu informativ si nu implica raspunderea contractuala a Vanzatorului. Sunt incluse aici poze, descrieri, grafice, fisiere atasate, comentarii, rating-uri, prezentari multimedia, etc

  ART. 9 RASPUNDEREA
  Vanzatorul nu poate fi facut raspunzator, in nici intr-un caz, pentru daunele, directe sau indirecte, cauzate Cumparatorului in urma neindeplinirii de catre Vanzator a obligatiilor sale din Comanda si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si serviciilor dupa livrare.

  ART. 10 PRETUL DERIZORIU SI ALTE ERORI DE AFISARE
  Vanzatorul face eforturi de a afisa cat mai corect si complet preturile, stocurile si caracteristicile bunurilor prezentate pe Site. Cu toate acestea, in anumite situatii exceptionale, din motive tehnice, preturile si/sau caracteristicile afisate pot fi eronate. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula orice Comanda care contine Bunuri cu pret derizoriu, care au caracteristici eronate si/sau care nu sunt in stoc. Vanzatorul se obliga sa anunte Cumparatorul asupra erorii in cel mai scurt timp posibil de la constatarea acesteia.

  ART. 11 DISPOZITII FINALE
  Prevederile acestui Document sunt considerate ca acceptate integral si neconditionat de catre Cumparator odata cu finalizarea unei Comenzi pe Site.