Principii generale

In conformitate cu prevederile Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, Cumparatorul persoana fizica beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage din Contract fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si suportand doar costurile directe legate de returnarea produselor.

Vanzatorul are obligatia sa ramburseze toate sumele pe care le-a primit drept plata din partea Cumparatorului, inclusiv, dupa caz, costurile livrarii, fara intarziere nejustificata si nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care este informat de decizia de retragere din Contract a Cumparatorului.

Cum returnez un produs?

Returul produselor se poate face prin curier, catre: Nati Cake SRL, CUI RO37351779, la Adresa: Loc. Dumbrava Rosie, Str. Zimbrului Nr. 54, Jud. Neamt, Cod postal 617185, Romania. Costurile de transport NU sunt suportate de catre noi. Returnarea banilor se face in termen de 14 de zile din momentul in care ati primit acceptul pentru returnarea produselor din partea departamentului de retur si ati furnizat codul IBAN in care se va rambursa contravaloarea produselor.

Formular returnare produse

Formular Returnare Produse