Este viitorul pastei modelatoare in industria dulciurilor.
Contine: zahar, sirop de glucoza, 5% ciocolata (zahar, pudra de cacao, unt de cacao), emulsifiant (lecitina din soia), apa, glicerol, amidon modificat din cartofi, agent de ingrosare (carboximetil celuloza), aroma de ciocolata alba, colorant alimentar E171 – dioxid de titan), conservant (sorbat de potasiu), uleiuri vegetale partial hidrogenate(palmier, seminte de bumbac, rapita).
Produsul contine alergeni: soia si derivate din soia.
Mod de lucru:
Se framanta Vizyon Chococoat White Chocolate Modelling Dough pana cand sobyineti consistenta dorita. (produsul poate fi incalzit la microunde inainte de framantare, timp de 30 de secunde). Este foarte asemanator ca si functie, cu pasta de zahar, dar aduce in plus gustul deosebit de ciocolata.
Conditii de depozitare: loc uscat si racoros, ferit de actiunea directa a soarelui, in ambalajul original bine inchis.
Greutate: 1 kg
Culoare: Alba