Glazura Souplesse Caramel
Chocuise Souplesse este o glazură profesională , denumită și fondant, cu aromă de caramel, pentru decorarea și / sau acoperirea vafelor, a produselor de patiserie și a gogoșilor.
Utililzare:
– pentru glazurare: se topeste la o temperatura de aproximativ 50 grade C,in functie de grosimea stratului.Se poate topi la cuptorul cu microunde,amestecand din cand in cand sau la bain-marie. Dupa topire se aplica la temperatura de 25-30 grade C. Raciti produsul dupa decorare
– pentru mousse se amesteca cu frisca 32-36% grasime , in proportie de 1 parte glazura / 3 parti frisca. Glazura se topeste la temperatura de aproximativ 50 grade C.Frisca se incalzeste si se amesteca cu glazura racita pana la aproximativ 40-30 grade.Dupa racire sau a doua zi amestecul se mixeaza aproximativ 5-6 minute.
Ingrediente : zahar,ulei vegetal(palmier,nuca de cocos),lactoza,zer praf,proteina din lapte,emulgatori (E492,E322 lecitina din soia),pudra de cacao degresata,extract de paprika,extract de turmeric,aroma naturala.
Specificații produs
Nume produs: Souplesse Caramel
Gust: Caramel
Tip de produs: Glazură / Fondant / Acoperire
Producător: Royal Steensma
Conținut pachet: 3 kg
IMPORTANT: produsul poate fi comandat pe timpul verii dar responsabilitatea pastrarii caracteristicilor, cade in sarcina clientului deoarece Curierul nu are masini frigorifice.