Ciocolata ruby are aroma de FRUCTE ACRISOARE. Culoarea pe care o are este o culoare naturala, ea fiind data de boabele de cacao din care este făcută, numite rubini. Barry Callebaut este o ciocolată superioară, surprinzătoare prin culoare și aromă.
Cu Ciocolata RUBY va trebui sa uitati de tot ce ati invatat despre ciocolata belgiana veritabila (neagra, cu lapte sau alba). RUBY va deschide calea spre noi creatii culinare delicioase.
Ciocolata din boabe de cacao ruby, fara coloranti, aditivi sau arome artificiale si cu arome intense de fructe proaspete usor acrisoare.
Avand o fluiditate standard (3 picaturi), RUBY poate fi folosita pentru o gama larga de aplicatii, de la turnarea in forme pentru figurine si decoratiuni, incorporarea in mousse-uri si ganache, si multe altele.
Ingrediente: zahar, unt de cacao, Lapte praf degresat, Lapte praf integral, masa de cacao, emulsificator: lecitina de Soia, acid citric (E330), aroma naturala de vanilie.
Valori nutritionale: medii pe 100 g / produs: Energie 563 kcal/ 2356 kJ, Grasimi: 36 g (din care acizi grasi saturati: 22 g), Carbohidrati: 50 g, (din care zaharuri: 49 g), Proteine: 9,3 g, Sare: 0,27 g
Cantitate: 2,5 kg.